Каталог статей
             

Меню сайту


Категорії
2013 рік [4]
2012 рік [9]
2011 рік [102]
2010 рік [342]
2009 рік [77]
2008 рік [178]
2007 рік [75]


Друзі сайту








Популярні статті


Популярні теги


Статистика






Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 23:32
Головна » Статті » Випуски за роками » 2008 рік

 
Вплив продуктивності праці на рентабельність підприємств ресторанного господарства

УДК 331.101.6:338.314:640.432

Лариса САМУСЄВА

аспірант кафедри фінансів,

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Висвітлено результати оцінки рівня впливу продуктивності праці на рентабельність підприємств ресторанного господарства м. Харкова і Харківської області, дослідження проводилось за фактичними даними діяльності 116-ти підприємств галузі.

Ключові слова: продуктивність праці, рентабельність, собівартість, фонд заробітної платні.

 

Повний текст статті

 

Категорія: 2008 рік | Додав: Administrator (26.09.2010)
Переглядів: 923 | Теги: фонд заробітної платні, рентабельність, продуктивність праці, собівартість | Рейтинг: 0.0/0



Хостинг від uCoz

ISSN 1993-0259 (Print)
ISSN 2219-4649 (Online)




© Тернопільський національний економічний університет

© «Економічний аналіз», 2007-2011

Матеріали випусків друкуються мовою оригіналу. Редакція не завжди поділяє думку автора. Відповідальність за достовірність фактів, власних імен, географічних назв, цитат, цифр та інших відомостей несуть автори публікацій. Усі матеріали цього сайту є об`єктом авторського права. Відповідно до Закону про авторські права, при використанні наукових ідей та матеріалів цього сайту посилання (для інтернет-видань — гіперпосилання) на збірник наукових праць «Економічний аналіз» є обов’язковим. Автоматизоване вилучення інформації сайту будь-якими сервісами заборонено без офіційного дозволу редакції. Передрук і переклади дозволяються тільки з письмового дозволу редакції. Всі права захищені та охороняються законом.

 

 

 

 

 


 



Контактна інформація

Новини

Каталог статтей

Нормативна база